Om mig

 

Jag som driver Fixarfredik heter Gert Bohlin och bor i Skillingaryd (som ligger strax söder om Jönköping, utmed E4:an). Jag är själv född och uppväxt i grannkommunen Gnosjö, så entreprenörsandan finns så att säga i blodet.

 

Som husägare har jag intresserat arbetat med att renovera och modernisera huset löpande. Då jag alltid har gillat att lära mig nya saker, och i första hand tar saken i egna händer när något uppstår, har jag i samband med detta lärt mig en hel del moment och detaljer inom hem, hus och trädgård och även köpt en mängd utrustning och verktyg för dessa arbeten.

 

Mitt intresse för detta har efter hand vuxit ytterligare, varför jag sedan 2007 erbjuder mina kunskaper/tjänster även till andra, på heltid. För transport av verktyg, utrustning och material har jag en välutrustad servicebil och släpvagn.

 

Teknik i alla former har också alltid intresserat mig. Jag har också arbetat med det i olika former. Jag kan därför också erbjuda mina kunskaper och hjälp med frågor kring TV, video, dator, nätverk, larm m.m.

 

Självfallet har jag F-skattsedel och är registrerad för att hantera HUS-avdrag hos Skattverket.

 

Min affärsidé är att erbjuda hjälp inom områdena hem, hus och trädgård till privatpersoner, mindre bostadsrättsföreningar och mindre företag. Genom sunda omkostnader hoppas jag kunna erbjuda rimliga priser. Mitt normala arbetsområde är inom Vaggeryds Kommun samt Jönköping och Tabergsdalen. Men ibland gör jag även lite längre avstickare längre bort.

 

Välkommen att kika runt på min hemsida, och kontakta mig gärna om dina funderingar och önskemål.

© 2015 Fixarfredrik Tallstigen 11 568 32 SKILLINGARYD

Telefon 0370-799 99 Mobiltelefon 070-623 91 26 Innehar F-skattsedel